Illan hullu kimara

Hei rakkaat lukijani, kuten viime postauksessa kerroin, Joukon ja minun elämääni värittää tällä hetkellä suuri vauvakuume. Olen jännityksissäni ostanut muutaman todella luotettavan testin, enkä malta odottaa päästä tekemään niitä. Olemme sopineet Joukahaisprinssini kanssa että teemme testit illalla yhdessä kun hän tulee töistä. Jännitys tiivistyy ja H-hetki lähestyy! Voisin todeta tähän nuorekkaan ilmaisun: OMG! Niin kuin meidän Matias aina sanoo. Kerroin eilen perheen muksuille että olemme yrittämässä saada uutta lasta perheeseemme, tähän Matias sanoi: "Voi ei, ei kai taas, mutsi siis pliis". Voi noita nuoria, kuitenkin Matias tulee heti synnytyksen jälkeen halimaan ja sanomaan ettei tarkoittanut noita pahoja sanojaan, ja että vauva on maailman kaunein ja ihanin. Matias onkin tuollainen murkku, että kaikkea tulee sanottua koska kapinahenki on niin vahvana läsnä ja angsti vaivaa. Ansku-Banskuni tokaisi, että: "Minähän olen teidän vauva!" Koko perhe räkänauroi tälle lapsen hauskalle komiikalle, kukaan ei voinut säästää nauruhuuliaan tältä hulluudelta. :)

Toisiin uutisiin, pikku-Albert sanoi tänään ensimmäisen sanansa! Se oli "tyhmä". Nyt hän jauhaa sitä koko ajan ympäri taloa eikä kukaan saa rauhaa tältä pikkuriiviön pilkkaamiselta. :D Noh, ehkä se toinen sana voisi sitten olla "rakkaus", "elämän kirjo", "Sirkku", "äiskä" tai jopa "Jouko". Ehkä lempparini olisi "kirjaentusiasti", mutta se taitaa olla haaveajattelua. ;) Ehkä Soffarin eka sana voisi sitten olla vaikka mamma! Heh heh! Kyllä hän siihen tahtiin änkyttää, että pian sanoja tulee. Toivotaan.

Kiitos muuten taas kaikista ihanista kehuista ja kommenteista, yhteydenotoista ja muista tarjouksista, olette aivan ihastuttavia ja "ihkuja"! Kakkupalveluuni on tullut taas niin paljon yhteydenottoja, että on hiukan ruuhkaa, joten tilauksia voin ottaa taas vastaan 7.-12.10. alkaen. Kiitos kaikille myös kärsivällisyydestä kun olette jaksaneet odottaa kakkupalveluni tuotoksia. ☺ Hiljaa hyvää tulee. Tässä muuten vielä yksi julkaisematon talviaiheinen runo, koska tämä hyytävä ajanjakso pian laskeutuu yllemme Suomen maahan.

Talviprinsessa Köykäisessä
Oi, lumi valkoinen
Sinä olet keltainen
Miksi olet juuri tuon värinen
Kuin Simpson, kerrassaan
Vai miksi lumesi keltaista on
Kissako siellä käynyt on?
Vaiko koira laikukas?
Rakas prinsessani
Olet rohkea ja hieman tuhkea
Kaikinpuolin muhkea
Olisiko aika mennä lenkille? Mietin
Mutta en sano mitään, koska olet ihana
Juuri tuollaisena, pullatyttöseni
Saat kaiken mitä haluat
Oi, talviprinsessani
Rakkautta saat kuin linna joka uppoaa
Kalatkin halkeavat haistaessaan sinua
Linnut laulavat: ui, ui, ui...
Köykäisen talviprinsessa, sinua minä halveksun
Miksi portillasi on taas keltaista lunta?
Ai, se olitkin sinä itse
Ei Simpson, ei kissa, ei koira
Vaan talviprinsessa Köykäisen
Rappionomainen ja kammoksuttava
Hyvästi, rakennan sinusta linnoja
Ja muistan sinut mustassa sydämessäni
Aina kun rohkeat linnut laulavat

Tänään julkaisen elokuva-arvostelun lasten elokuvasta "Poutapilviä ja lihapullakuuroja 2". Kuulemisiin! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!

Lehtien tulvaa!