Kakkupalveluiden huima suosio! + viivästymisuutisia

Kesäiset terveiset ihanille lukijoilleni! Aurinko on paistanut meille Suomessa todella antoisasti viime aikoina paria viime päivää lukuunottamatta. Joku lukijoistani laittoi minulle sähköpostiin pyynnön esitellä hieman kakkupalveluitani ja leipomistaitojani. Ajattelin että miksipäs ei! Lähiaikoina on tullut tehtyä etenkin rippi- ja hääkakkuja, pikkuleivonnaisia illan istujaisiin ja kesäsynttäreille naposteltavia sekä suurempiakin kakkuprojekteja. Muistakaahan rakkaat lukijani, että aikani ei riitä kaikkiin leivoksiin. Olen saanut niin älyttömän paljon leivostoiveita erinäisiin tilaisuuksiin, että tällä hetkellä en voi ottaa suurempia tilauksia vastaan. Ilmoitan kun tilanne tasantuu, mutta voin lyödä lukkoon kuitenkin, että 10.8.2017 klo 18 otan taas vastaan kaikenlaisia tilauksia. Kiitos ymmärtäväisyydestänne, ihanuudet! Pitäkää ihana rakkauden täyteinen kesä, rakastakaa toisianne! ♥

Tässä olisi tiramisuleivonnainen cappucino-taideteoksen kera, kiitoksia myös Joukolleni uudesta kamerasta. ☺ Tämä kattaus oli tehty rippijuhlia varten - varsin elegantti valinta mielestäni. Limetti ja kukanvarret sopivat mahtavasti yhteen ja luovat oikein vehreän kokonaisuuden nuorelle miehelle kahvipöytään. Oikein hyvä kesäiseen juhlimiseen. 

Tämän suklaisen lumoavan ja syntisen herkun tein polttareille. Polttarivieraat ja itse pariskunta rakastuivat tähän suklaaunelmaan, joka herättää suurimmatkin himot. Katsokaa ja ihailkaa, valitettavasti ette pääse maistamaan juuri tätä ihanuutta, mutta voitte tilata vastaavan kakkupalvelustani, vink vink! (suvituulimattila@gmail.com)

Tein myös polttaripariskunnan hääkakun, kun he rakastuivat jälkiruokiini niin kovasti. Morsiamen tiukoista toiveesta tein oikein aidon ja perinteisen prinsessaöverikakun modernein vivahtein. Kuten huomaatte, sen kauniit yksityiskohdat ovat suorastaan henkeäsalpaavat ja satumaiset. Näin luonnehti morsiamen äiti, Susanna, kiitos! 

Tämä ylväs kakku on peräisin tuoreen ylioppilaan juhlista. Juhliin tilattiin jotain maukasta, keveää, kesäistä ja täynnä makua olevaa, mutta ei liian överiä tai ällömakeaa. Tein tällaisen vehreän marjaisen juustokakun, joka ei kuitenkaan ole yhtä raskas kuin tavallinen juustokakku. Tämä kakku sopii vegaaneille ja siksi se onkin hyvin ilmava ja tuoreen makuinen. Onnea ylioppilaille hieman myöhässä täältä Suvituulinkin blogista!


Sitten lopuksi hieman raskaampaa luettavaa kirjaani kovasti odottaville lukijoilleni. Kirjan digitaalisen version ilmestyminen on hieman myöhästynyt teknisistä syistä, mutta onneksenne fyysiset kopiot tilanneet ovat saaneet ne jo talouksiinsa. Myöhästymisen vuoksi on vaikeaa arvioida milloin virallinen julkaisemispäivä saapuu, mutta tavoitteemme on tämän viikon aikana. Kirja on saanut lehdistöltä, painoksen saaneilta, tuomareilta, kulttuurin ystäviltä, kirjakriitikoilta ja pariskunnilta erittäin lämpimän ja räikeän vastaanoton. Kaikkialta on sadellut keikkatarjouksia, Meet & Greet -toiveita yms. ja olen ajatellut, että tämän kesän aikana minua tullaan näkemään monissa tilaisuuksissa. Esimerkiksi suostuin eilen kahdeksaan julkiseen tapahtumaan, Hämeenlinnan lavatanssit, Tampereen Gouda-messut, Kokkolan Kirjaystävien kerhon tapaaminen, Ähtärin kultturellitapaaminen, Seinäjoen Kirjapalkinto Awards, Helsingin Lovefest ja Vantaan parisuhdeleiri 10.7.2017. Myöhemmin kesästä yritän tehdä aikaa järkyttävän suuresti toivotulle Meet & Greet -tapahtumalle. Lukuvuoden alkuun oppilaatkin saavat hieman hemmottelua: minua on pyydetty niin paljon kouluille pitämään luentoja, että pakkohan sitä muutamaan kymmeneen oli jo suostua.

- Suvituuli

Kommentit

  1. Oikein kauniita ja maistuvan näköisiä herkkuja olet loihtinut, kaunotar-Suvituuli. =) Huikea herkkukokonaisuus, ihan kieli kostuu ja sukat alkaa pyörimään jaloissa hah ! Onnea ja menestystä, olet ansainnut koko Suomen rakastamisen sinua kohtaan, niin hyvä ihminen sinä olet Sirkku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, rakas ystävä! Sinäkin olet minulle tärkeä ja ansaitset paljon rakkautta. :)

      Poista
  2. hei suvituuli kiitos veljen veljen rippikakusta se oli maailman paras kakku ja sinä olett tosi kiva tyttö <3 meillä oli tosi hauskaa kun tulit tuomaan kakaun meille :3 voisitko tull ataas käymään sirkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, itse olet varsinainen kultakutriprinsessa. Oli ilo tehdä teidän perheelle rippikakku, juhlat olivat oikein onnistuneet. Sano äidille terveisiä. :) Nähdään ensi juhlissa. ;)

      Poista
  3. Moiksu Sirkku, anteeksi että en ole pitkään aikaan kirjoitellut kun on ollut hieman kiireitä poikani ja Amsterdamin reissun kanssa. :P Mitäs mammalle kuuluu? Haluaisin tilata World of Warcraft -kakun rippijuhliin veljenpojalleni Samille. Sellaisen 25x25 kaksikerroksisen vaniljasuklaakakun, jossa olisi päällä tuon pelin logo ja joku örkki. xD Luin juuri sinusta lehdessä eilen ja he kehuskelivat uutta kirjaasi niin paljon, että ajattelin että pitäsisiköhän minunkin lukea sitten niitä parisuhdeneuvoja :D on ikävä!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti lukemaan Sirkun kirjan Tikapuut Onneen. Se sopii erittäin hyvin myös parisuhteessa oleville ihmisille ja ylipäätään sellaisille, joita kiinnostaa tällainen kirjallisuus. Parisuhteessa tämä teos onkin hyvin ehkäisevä tekijä tuleville katastrofeille, mutta se toimii myös ongelmien ratkaisijana, jota se ensisijassa edustaakin. Hienoa työtä, Suvituuli, kirjasi oli aivan ensiluokkainen ja todella hyvää ja ajatuksia herättävää luettavaa. Pidin todella paljon myös siitä, että kirjasta näki heti, että tämän on kirjoittanut Suvituuli. Etenkin kirjan viimeisistä sivuista tuli esille oma kädenjälkesi. Olen samaa mieltä kuin Ensio Jokiaho: Suomen kiistattomasti ykkönen parisuhdekirjakategoriasta. Sinulla pukkaa hirveästi kiirettä, mutta ehtisitkö tapaamaan minua jossain muutaman viikon päästä? Olisi silloin kesäloma. :)

      Poista
    2. Heippa, Pipsa! Totta kai rippijuhlakakku onnistuu, milloin juhlat pidetään? Alan heti suunnitella tätä mahtavaa teosta. Tänne kuuluu oikein hyvää, ihanan kesäinen sää ollut jo pidemmän aikaa. Mitenkäs sinne?

      Poista
  4. Kiitos vielä kerran rakas ystävä hääkakustamme ja polttarikakustamme, kummatkin olivat maailman kauneimpia ja hienoimpia :) kiitos kun olit osa häitämme ja suuri kiitos häälahjastamme, se tulee kovaan käyttöön tässä huushollissa =D Rakkautemme ei ikinä tule kuolemaan tätä menoa=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaa hyvät ja onnea vielä kerran nuorelle parille! Oli kunnia osallistua häihin ja vielä tehdä niihin noinkin merkittävä asia kuin hääkakku, ihanaa siis että se maistui. :)

      Poista
  5. mitä käytit tuossa vegaanisessa kakussa liivatteen sijaan? tosi upeita kakkuja ja kirjakin oli maineensa arvoinen. t.Maisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käytin vegaanisessa juustokakussa agar agar -hyydyttäjää.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!

Lehtien tulvaa!