Sänkypuheen aakkoset Q&A

Hei, tästä lähtee postausrallini! Joka perjantai blogiini tulee ilmestymään uusi osa tätä kuusikappaleista niin sanottua postausrallia -- pitäkää turvavöistänne kiinni, armaat SiMasuut! Tällä kertaa vuorossa on lupailemani seksuaalisväritteinen vastauspostaus teidän lähettämiinne kysymyksiin. Pidemmittä puheitta, tässä tulee liuta (kahdeksan kpl) valikoimiani kysymyksiä!

K: Kuinka usein on hyvä harrastaa seksiä?
V: Miehen normaalin eturauhasen toiminta ja onnellisen naisen yhteinen sävel tuottaa useimmin kolme yhdyntäkertaa viikossa.

K: Naiseni ei tule. Mikä on paras asento orgasmin saavuttamiselle?
V: Kokeilkaa jotain uutta, spice things up, niin kuin sanotaan! Oletko koskaan saanut naistasi tulemaan? Se on yllättävän yleinen ongelma, ja naisesi voi kaunistella asiaa sinun egosi tähden. Olisi nyt tärkeää, että keskityt naiseen täysin ja opettelet tuntemaan hänen kehonsa kuin omasi. Voit vaikkapa harjoitella netissä, jossa on paljon naisen stimulaatiopelejä, että tunnelma sängyn puolella säilyisi romanttisena ja seksuaalisena.

K: Mieheni ei ole enää kiinnostunut minusta, mitä minun kannattaisi tehdä?
V: Miehen saa viritettyä seksuaaliseen tilaan olemalla itsekin hieman tavallista rohkeampi. Jos olette tottuneet rutiininomaisiin päiviin, jolloin katselette TV:tä iltaisin, voit itse yllättää miehesi -- tästähän voi tulla teidän uusi iltarutiini! Kiusoittele häntä päivän tahtiin (jos hän on töissä, lähetä viekotteleva tekstiviesti ja kuva, jos hän on kotona, koskettele hänen intiimialueensa lähistöä) ja katso, kun hän alkaa suorastaan mongertelemaan.

K: Mieheni kuvottaa minua seksuaalisesti, hän on lihonnut ja rupsahtanut, eikä hänellä seiso.
V: Tartutaanpa ongelmaan kerrallaan. Ongelma numero 1 on se, ettet enää koe miehesi olevan seksuaalisesti innostava lihavuuden ja vanhuuden vuoksi. Tähän ratkaisu löytyy useimmiten muuttamalla omia ajattelutapojaan; miehen kuvitteleminen aina kuvottavana on todella raskasta. Jos vertaat häntä David Hasselhofin tihkuvaan seksikkyyteen, oletko miettinyt, että hän saattaa verrata sinua myös Baywatch-kaunottariin? Ongelma numero 2 liittyy erektiohäiriöön. Liikalihavuus ja alkoholin käyttö laskevat viriiliystasoa merkittävästi, eli tähän ratkaisu saattaisi löytyä muuttamalla elintapoja tai käymällä lääkärissä, joka voi tarjota avun esim. lääkityksen muodossa. Testeronitasot voivat olla alhaalla myös jatkuvan kinan vuoksi, ja siinä tapauksessa suosittelen pariterapiaa.

K: Onko OK jos on mies ja tykkää saada piiskaa?
V: Seksuaalisuus on ihanan avointa, eikä sitä tarvitse hävetä tai arvottaa millään tavalla. Kaikki on OK, jos mitään tavattoman omituista ei tapahdu. Joten mies, joka tykkää saada piiskaa on enemmän kuin OK, jatka sitä vain ja nautiskele elämässä!

K: Mieheni ja minun seksielämä on tyrehtynyt tyystin, eikä hän huomioi minua. Miten otan asian puheeksi?
V: Voit ottaa asian puheeksi vaikkapa ihanan illallisen yhteydessä. Juokaa rauhassa muutamat lasit punaviiniä ja esitä asia ilman syyttelyä, ja alkakaa rakentaa miehen vastauksen mukaan suhteenne tulevaisuutta. Ehkäpä miehesi on väsynyt, tottunut arkeen, kyllästynyt samoihin seksitoimituksiin tai yksinkertaisesti ei osaa kertoa tunteistaan ja haluistaan.

K: Millaista menoa teillä on vällyjen välissä?
V: Noh, en halua kaikkea kertoa, mutta vuosien jälkeenkin liekkimme on suuri ja valoisa. Olemme soveltaneet paljon kirjoissani esiintyviä oppeja omaan parisuhteeseemme, ja voin todeta, että ne tosiaan toimivat! Liekki pysyy ihanan hehkeänä ja mahtavana vuodesta toiseen.

K: Miten ylläpitää seksuaalinen liekki?
V: Olen toiminut jo vuosia seksuaali- ja parisuhdeneuvojana. Olen kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa, jotka olivat sarallaan hyvin menestyneitä, joten uskon, että voin auttaa tässä kysymyksessä. Seksuaalinen liekki voidaan ylläpitää kolmen K:n voimin. K: Kiihko. K: Kaikenylittävä rakkaus. K. Kiitollisuus. Ensimmäinen K on kiihko, joka tarkoittaa sitä, että kumppaneiden on tärkeää pitää toistaan hyvänään vaikka ei olisikaan aina aikaa. Ja sitä, että kumpikin ajattelee toista seksuaalisesti, eikä vain esimerkiksi vaimona tai kumppanina. Toinen K on kaikenylittävä rakkaus, joka tarkoittaa sitä, että jos suhteessa esiintyy ongelmia, ne voidaan ratkaista sillä, että kummatkin rakastavat toistaan yli kaiken. Viimeinen K on tärkein, kiitollisuus. Konfliktitilanteissa täytyy muistaa olla kiitollinen kaikesta, mitä toinen on tehnyt puolestasi. Tämä täytyy pitää aina mielessä myös arjessa, esimerkiksi kannattaa muiskauttaa suukko jos toinenkin kun puoliso lähtee työn maailmaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Lehtien tulvaa!

Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!