Päivittelyä twistien kera

Hei, olette varmaan ihmetelleet jo pitkän aikaa, mihin Sirkkumme on kadonnut. Olen ollut rundilla niin kuin nuoret tuppaa näsäviisastelemaan, mutta olen nyt palannut, ja tahdon tehdä pienen (mutta suuren sisällöltään!) tilannepäivityksen. Ensinnäkin, Joukon vanha auto eli vuoden 2013 Audi RS6 on reistaillut, joten päätimme hankkia uuden auton: vuoden 2016 Tesla Model X:än. Herran kurvattua pihaan uudella autolla, kysäisin häneltä, että "tälläkö sinä keski-iän kriisisi hoidat". Ukko ei saanut noloudeltaan mitään vastattua ja meni häntä koipien välissä sisään. Minä purskahdin nauruun ihan kuin vauva joka jokeltelee täysillä, ja kysyin vielä, että haluaisiko hän saada uunituoretta pullaa. Herran hymy levisi naamaan ja hyppäsi ilmaan viisi metriä, ja vastasi: "Vasta sen jälkeen kun rouva on tullut kyytiin!" Minähän ihan häkellyin saamastani huomiosta! Jouko vei minut 40-vuotissyntymäpäiväjuhlilleni McDonaldsiin, ja tilasin maailman ihanimman aterian eli BigMacin diettilimsan kera, koska normaalit limsat ovat erittäin lihottavia. Ja minähän en halua enää lihoa, koska olen jo todella löysän näköinen näin keski-ikäisenä. Tämän ihanuuden jälkeen Jouko kehtasi sanoa minua neljäkymmentä vuotta vanhaksi, vaikka minähän olen todellisuudessa 40 vuotta nuori! Aviovuode suorastaan ammotti tyhjyyttään ja Joukon henkinen laiva oli uppea. Hän kysyi "millon saisi nisua" ja nauroin: eihän tuolle hulluudelle voinut muuta kuin nauraa hykellellä! Vitsailin, että eikös sinun pallomahasi meinannut revetä Mäkkärissä, ukko oli itse mieltä, että naiset katselivat häntä ravintolassa, mutta huomasin kyllä, että nuoret fitnesstypyt vain nauroivat hänen groteskille tavalleen syödä hampurilaisia - ihan kuin ei olisi koskaan ruokaa saanutkaan!

Kotona käymässä olevat vanhempani olivat leiponeet syntymäpäiväkakun, josta en pitänyt paljoa, koska en halunnut lihoa jonkun pallomaha-Tuksun näköiseksi. Kotijuhlissani päästiin ihastelemaan lapsiemme melkein uskomattoman upeita saavutuksia. Matias oli voittanut Virallinen Hätähousu 2019 -kilpailun ja oli palkintopallilla niin mairean näköisenä, Ansku Bansku kysyi mikä on derivaatta ja hän yllätti minut yksi päivä kattohuoneistossa antamassa kovaa kyytiä pianollemme, mukaillen Bethovenin Moonlight Sonatan kolmatta säkeistöä. Opettajakin oli kehunut, että miten taitava tyttö meillä onkaan, tullut varmaan minuun, eikä niinkään Joukoon. :) Tuo tuollainen hieman turvonnut olemus saa kyllä kaikki seksuaalit viritteet kauas tästä huushollista. Annoin hänelle kuitenkin ihanan muiskun, olisi kyllä ihanaa jos hän ryhtyisi dietille... Mutta katsotaan sitten kesällä, kun hänellä taas menee tunteisiin, kuinka muut miehet ovat niin ihanan tikissä ja seksikkäitä. Oikeita rantojen petoja, minuakin oikein huimaa kesällä rannassa hiekkakakkujen lomassa, kun viattomana hieman heiluttelen varpaitani merelle... Vaude, ovat kyllä naiset saaneet hienoja saaliita! ;) Mutta minäkin pidän omasta pehmeästä nallestani, joka muistuttaa useimmin köntystä tai Upponallea kuin seksikästä merten hurjastelijaa.. Hän on ehkä enemmän Robin kuin Batman, mutta aivan ihastuttava ukko kuitenkin!

Sitten hieman päivityksiä. Tästedes blogiin tulee joka viikko uutta sisältöä, joten stay tuned like the mummies do! Ihanat VIP-Sirkuttajani tietävätkin tästä hienosta muutoksesta, ja ovat odotelleet kieli ihan vedellä tätä, mutta tässä uutinen muullekin maailmalle! Gastronomista utopiaa siis odotellessa, oikein makuhermojen kiusoittelua ;) Nyt pitää mennä, moido moido, ja Sirkku koittaa, aamu voittaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Lehtien tulvaa!

Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!