Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!

Päätin päästää lukijani hieman etuajassa näkemään postausaihelistani koskien seuraavaa kuutta postausta. Tässä teille hieman herkkua, jos tulee kysymyksiä, esittäkää niitä ihmeessä tavalliseen tapaanne sähköpostitse tai Instagramissa!

15.3. Sänkypuheen aakkoset Q&A
- Kuinka virittää seksuaalisuus uudelleen? Kuinka saada erotiikan tuli roihuamaan? Mitkä ovat parhaat asennot? Tule selvittämään vastaukset mm. näihin kysymyksiin Suvituulen tultakin kuumemmassa seksuaalisuuteen liittyvässä kysymyspostauksessa, jossa vastaan polttaviin kysymyksiin, joita fanini ovat lähettäneet. Spicy!

22.3. TV-ohjelmien kritisointia
- Tässä postauksessa tulen pureutumaan siihen, millaista tarjontaa nykytelevisiossa on tavalliselle pulliaiselle Suvituulen tavanomaisen omantakeiseen tyyliin. Risuja vai ruusuja -- näette sen sitten!

29.3. Yllätyspostaus
- Tarjolla on aivan uudenlaista Sirkkua, jotain ennen näkemätöntä, josta fanini toivottavasti innostuvat kovasti. Isoja asioita on tulossa, pitäkää silmänne auki.

5.3. Runon alhoa, kirjoituksen valoa
- Jälleen kerran on aika avata sainen arkku ja ryhtyä kirjottamaan taikaakin ihmeellisempää runoutta. Kevään ihanuudessa kylpeminen suorastaan avaa minut uusille ajatuksille, jotka elävät suonissani ja pyrkivät ulos hetimmiten! Runoutta teen kera, terveisin Sirkku.

12.3. Elämän update Suvituulen makuun
- Tämä postaus sisältää arjen metkuja, lasten ketkuja, Joukon hetkuja - mitä vaan, mitä perheemme tavanomaiseen arkeen liittyy. Lisäksi tulee muutama uutuusresepti, joista vannoutuneimmat fanini tulevat varmasti innostumaan.

19.3. Suhteen suola - Jouko ja Suvituuli
- Meidän parisuhteemme on herättänyt paljon kysymyksiä. Kuinka suhtaudun Joukoon, joka on aiemmin pettänyt luottamukseni ja miten elämämme on jatkunut tuon tapauksen jälkeen? Miten perhedynamiikkamme on muuttunut lapsien tulon myötä, ja millaista arkemme on rakkauden ihanuuden keskellä? Mikä pitää liekin yllä ja mikä liekki itsessään on? Näitä kysymyksiä käsittelemme rakkaan Joukahaiseni kanssa tässä postauksessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Lehtien tulvaa!