Ihahaa! + Joukon elämän tuulet

Hei taas lukijani, minulla on syntynyt taas aivan järjettömän suuri bloggausinto, jonka vuoksi kirjoittelen taas kuulumisiani. Jouko on ollut niin ihanaa poikaa tässä eilisestä lähtien, kun on luvannut alkaa urheilemaan ja käymään salilla, syömään paremmin sekä huolehtimaan paremmin lapsistamme. Ensi töikseen hän juoksi kuntosalille asti. Sinne päästessään hän oli sanojensa mukaan jo lopen uupunut, jonka jälkeen hän teki pikkuisen treenin. Treeniin kuului vatsalihasten tekoa ja juoksua kymmenen minuuttia juoksumatolla. Kyllä se siitä lähtee, olen jo niin ylpeä miehestäni! Tein Joukolle terveellisen ruoan: avokaadolla höystettyä broilerin fileesuikaleita bataattimuusilla ja puolukkahillolla. Ruoan lisänä oli hyvä ja maukas sitruunamehulla rikastettu fetajuustosalaatti kanapalasilla. Oli kuulemma todella hyvää, itsekin maistoin ja kyllähän se ihan Suvituulenkin odotukset ylitti. 

Kävimme viime viikolla katsomassa tuttuni vastasyntyneitä varsoja, ja Anni-Vilhelmiina on siitä lähtien halunnut omaa hevosta. Jouko ja minä keskustelimmekin siitä lasten ollessa nukkumassa, mutta onhan meillä jo kaksi kissaa ja akvaario. Eniten huolestuttaa, riittäisikö meillä aikaa hevosen hyvinvoinnista huolehtimiseen. Joukolla on ollut lapsuudenkodissaan kymmeniä hevosia, ja hän kyllä pitää niistä, mutta hän tekee pitkää päivää töissä ja vapaa-ajallaan on kiireinen laihduttamisen, kavereiden ja perheen sekä paperitöiden kanssa. Kun näin tuttuni varsat, ja suloisen Annin intohimoisen katseen, olin myyty ja tahdoin heti viedä kotiin pikku-Brunon. Bruno-heppa oli puhtaanvalkoinen beigen värisillä merkeillä, ja aivan syötävän söpö! ❤ Brunon ihanat siniset silmät suorastaan puhuttelivat minua, ja otin asian esille uudestaan tänä aamuna ruokapöydässä. 

Keskustelimme asiasta koko perheen voimin, ja tulimme päätökseen, että hevonen tulisi taloon. Bruno saapuu sitten, kun olemme rakentaneet sille aiempaa paremmat aitaukset jne., ja kun se on kasvanut hieman isommaksi. Anni on todella innoissaan Brunon saapumisesta Mattiloiden residenssiin, ja hän on keksinytkin "laulun", joka menee näin: "Bruno on söpö, Bruno tulee meille!" Matias ja Anni ovatkin kertoneet jo kaikille koulussaan, että meille tulee heppa, ja moni opettajakin on ihastellut Brunoa, kun he ovat näyttäneet siitä kuvia. Kuulemisiin, ihanat lukijani! Pyrin vastaamaan tänään kaikkiin sähköpostiviesteihin, mutta jos en ehdi tänään, kun niitä on tullut niin kauhea tulva, niin viimeistään ylihuomenna. Tsau! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!

Lehtien tulvaa!