Miau! Vuh! Bää! Ihahahaa!

Keväiset terveiset kaikille lukijoilleni Mattiloiden residenssistä! Olen ollut erittäin kiireinen uuden kakkupalveluni kanssa, ja siitä johtuen en ole ehtinyt tänne rakkaan blogini puolelle mitään kirjoittamaan. Työn alla on valtavasti kakkuja; kymmeniä kakku- ja kahvipöytäherkkutilauksia ylioppilasjuhliin ympäri Suomea, sekä muutamia synttäri-, hää-, hautajais- ja vauvakutsukakkuja.

Pian on kulunut kuukausi kakkupalveluni avautumisesta, ja siksi halusinkin muistella tätä lyhyttä, mutta mielenkiintoista aikaa elämässäni. Kakkujen parissa on ollut oikein miellyttävä työskennellä - on aivan ihanaa ystävystyä ihmisten kanssa, jotka jakavat saman intohimon kakkuja kohtaan! Olen saanut ihania palautteita asiakkailtani, ja olen niistä loputtoman kiitollinen, ja siksi jaksan työstää entistä maistuvampia ja esteettisesti upeampia luomuksia päivästä toiseen. On tullut myös hassuja kakkutilauksia, kuten polttareille suunnattuja hieman rivompia kakkuja, joita en tässä sano, kun blogiani lukee pienemmätkin ihmiset. Mutta niiden tekeminen oli todella ratkiriemukasta, ja Joukonkin kanssa naurettiin, miten hienosti onnistuin.

Elämäni on siis ollut todella kiireistä myös kakkujen, että lasten ja uuden heppavauva-Brunon kanssa, ja nyt Matiaksen ja muiden lasten (mukaanlukien Jouko... 😃) toivomuksesta hankimme myös pienen koirahauvan. Mummukin totesi, että aikamoinen eläintarha meillä! Naurahdin, ja sanoin, että kunpa vain eläimet käyttäytyisivät lajinomaisesti, mutta myös lapset ovat kuin pieniä apinoita! Olen kuitenkin aina haaveillut omasta koirasta, ja kun lapset oikein toivoivat tällaista pientä kiharakarvaista ihanuutta, minun oli pakko suostua. Uusi söpöliinimme on aprikoosi kääpiövillakoira, jolle annettiin heti yhteistuumin nimeksi Eemeli. Lapset keksivät heti sille myös hauskoja lempinimiä, kuten Emppu ja pieru-Eemeli (kuulemma pieree paljon, hahah). Emppu on tullut todella hyvin toimeen Kyöstin ja Ryövärin kanssa, eikä mitään ongelmaa ole ollut, meidän kissat kun ovat tottuneet koiriin appivanhempien vieraillessa bullmastiffi Pullan kanssa meillä.

Minulta on pyydetty niin paljon uutta faniarvostuspostausta, että voisin tehdä sen lähipäivinä, myös kirja-arvosteluja on suorastaan vaadittu nuorten kirjasarja Twilightistä, ja se onkin tulossa blogin puolelle tänään tai huomenna. Resepteistä ja kuulumisista ollaan oltu kiinnostuneita lukijoideni keskuudessa, ja ajattelin kirjoittaa paremmin niistä tuonnempana. Kiitos lukijoilleni, ja ihanaa kesän odotusta & auringon. 🎂⛅

Tähän runoon on hyvä hiljentyä ja rauhoittua päivän alkaessa. Tämän runon on kirjoittanut lempirunoilijani, Eino Leino, jonka varmaan tiedättekin jo.

Kaiu, kaiu lauluni,
kaiu korkealle!
Aamu koittaa, aalto käy
rannan raidan alle.

Nuku, nuku, sydämein,
nuku nuorta unta!
Katso, kuinka havajaa
koko luomakunta!

Lennä, lennä lempeni,
lennä yli vuorten!
Ei ne estä vuoretkaan
lempimistä nuorten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!

Lehtien tulvaa!