Joulun odotuksen herkkuateriat
Herkkureseptejä à la Sirkku
Hei vaan taas kaikki lukijat! Tämän päivän postauksessa esittelen bravuurini eli herkullisen
makaroonilaatikon porkkanaraasteella ja puolukkahillolla höystettynä. :)
makaroonilaatikon porkkanaraasteella ja puolukkahillolla höystettynä. :)
400 g jauhelihaa
1 ps makarylliä
4 kananmunaa
6 dl maitoa
Mausteita oman maun mukaan, itse suosin suolaa 6 tl, ripaus sokeria, cayennepippuria 2 tl, turaus sinappia, etikkaviiniä 2 dl
Ohje: Kasta makaronit ja valele pinnalle jauhoja. Keitä makaroonit, ruskista jauhelihat etikkaviinin kanssa. Tee munamaito (voi käyttää pekoninsuikaleita) ja sekoita se jauhelihan kanssa. Kaada vuoalle ja levitä mausteet pinalle. Paista 200 asteessa 30 min. Loppusilaukseksi suosittelen ketsupinturausta ja herkullisia sieniä sitruunakastikkeessa majoneesin kera. Ruoka tarjoillaan vaalean leivän ja täysmaidon kanssa. Suosittelen kokeilemaan uudenlaisia ruokia, kuten tämä, sain nirsot lapsenikin syömään!
1 ps pakastevihanneksia
2 levyä suklaata oman maun mukaan, suosittelen Fazerin tai Pirkan maitosuklaata
1/2 ps Pirkan kuorittuja maapähkinöitä
2 kreikkalaista yogurttia
Mausteita oman maun mukaan, suosittelen chiliä, paprikajauhetta ja tabascoa
Ohje: Sulata pakastevihannespussi ja suklaa eri astioissa. Murskaa maapähkinät haluttuun kokoon ja sekoite ne kreikkalaisten yogurttien sekaan. Sekoita mausteet niiden sekaan. Dippaa vihannespussin sisältö suklaaseen ja laita jääkaappiin. Lopulta suklaavihannesten ollessa kylmiä ja kovettuneita, kasta ne uudelleen ja kaada kreikkalaiset yogurtit niiden päälle ja jäädytä uudelleen.
Näillä saa suun makiaksi vähemmilläkin kaloreilla!
Mausteita oman maun mukaan, itse suosin suolaa 6 tl, ripaus sokeria, cayennepippuria 2 tl, turaus sinappia, etikkaviiniä 2 dl
Ohje: Kasta makaronit ja valele pinnalle jauhoja. Keitä makaroonit, ruskista jauhelihat etikkaviinin kanssa. Tee munamaito (voi käyttää pekoninsuikaleita) ja sekoita se jauhelihan kanssa. Kaada vuoalle ja levitä mausteet pinalle. Paista 200 asteessa 30 min. Loppusilaukseksi suosittelen ketsupinturausta ja herkullisia sieniä sitruunakastikkeessa majoneesin kera. Ruoka tarjoillaan vaalean leivän ja täysmaidon kanssa. Suosittelen kokeilemaan uudenlaisia ruokia, kuten tämä, sain nirsot lapsenikin syömään!
1 ps pakastevihanneksia
2 levyä suklaata oman maun mukaan, suosittelen Fazerin tai Pirkan maitosuklaata
1/2 ps Pirkan kuorittuja maapähkinöitä
2 kreikkalaista yogurttia
Mausteita oman maun mukaan, suosittelen chiliä, paprikajauhetta ja tabascoa
Ohje: Sulata pakastevihannespussi ja suklaa eri astioissa. Murskaa maapähkinät haluttuun kokoon ja sekoite ne kreikkalaisten yogurttien sekaan. Sekoita mausteet niiden sekaan. Dippaa vihannespussin sisältö suklaaseen ja laita jääkaappiin. Lopulta suklaavihannesten ollessa kylmiä ja kovettuneita, kasta ne uudelleen ja kaada kreikkalaiset yogurtit niiden päälle ja jäädytä uudelleen.
Näillä saa suun makiaksi vähemmilläkin kaloreilla!
Viinietikkaa makaryllilootaan..?
VastaaPoistaHei Hanne! Viinietikkaa, viinietikkaa, kokeilehan sinäkin! :)
PoistaHei Hanne! Viinietikkaa, viinietikkaa, kokeilehan sinäkin! :)
Poista