Ruokavinkkejä helteen keskelle

Hei, ajattelin kirjoittaa toisenkin postauksen, kun tuli niin kova halu heti kirjoittaa tuon ihanan äskeisen postauksen jälkeen. Kovilla helteillä ei ruoka tahdo maistoa, ja ei aina jaksa aloittaa ruoan tekemistä, linjoistakin pitäisi pitää huolta ja on kova kiire. Kun kuulin tämän ohjeen itävaltalaiselta ystävättäreltäni, suorastaan juoksin pää kolmantena jalkani lähi-Siwaan saadakseni kokoon nämä jumalaisen ruoka-annoksen raaka-aineet! Eli kyseessä on sitruunainen kermasalaatti, joka on makea iltapalatyylinen kokonaisuus, joka tarjoaa ihanimmat ja tärkeimmät ravinteen upeassa formaatissa ja vielä superihanan kauniin näköisenä.

Ainesosat:
- Jääsalaatti
- Tomaatti, kiwi, päärynä
- Sitruuna
- Avokado
- Vispikerma

Purista kahden sitruunan mehut. Tee kaikista hedelmistä sopivia palasia ja laita ne kulhoon ja sekoita huolellisesti. Lisää sitruunamehun sekaan 2 dl kuohukermaa ja vispilöi se kermavaahdoksi, jonka jälkeen aseta se jääkaappiin maustumaan vartiksi. Sitten lisää kermavaahto kulhoon, ja sekoita koko satsi yhteen - takuuvarma herkku! Ihana pikku herkkupalanen kesän hullutuksiin! Nyt kysytään lasten mielipiteet tästä uudesta, hienosta reseptistä:

Kaksoset tuumasivat, että: "Hyväääää!!"
Matias totesi, että "Ihan ok, tykkäsin, ja vien varmaan kavereillekin koulussa."
Ansku-Bansku sanoi, että "Jos Matias saa viedä kavereille niin minä vien Brunolle!!" Onpa siinä hassu flikanpyörylä, ihan meitsiin tullut, niin kuin Matsku aina tykkää tsiigaa. Kuulostinko nyt coolilta? 😀
Jouko oli suu pyöreänä ja leuka lattiassa, ja sitten kommentoi ruokaa näin: "Olipas oikea pala taivasta, herkkua, nannaa, muhevaa hammaa, tuhkeaa, kuohkeaa, ihanuuden sinfoniaa! Otan tästä kuvan ja laitan Faceen: tällaista meidän mamma kokkasi!"
Minun oma mielipiteeni tulikin selville, mutta tässä vielä omat ajatukseni: "Hieman lehveää ja mannermaisen aamupalan mieleen tuovaa, osittain kaipaa hieman suolaa ja kanelia. Mutta voi, miten ihanan muiskean hyvää se olikaan! Rakas Joukonikin rakasti tätä, ja minä rakastan häntä enemmän!"

No niin, saipahan Joukokin hieman liikuntaa, kun hyppäsi pallomahansa kanssa salaatin jälkeen yhteiseen parisuhdesänkyyn. Pikku pieru-Eemelilläkin oli kuule naurussa pidettelemistä! Nyt menemme iltapuuhille, hei hei! Elokuva-arvosteluja tulee lisää lähiaikoina, see you guys too soon!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Lehtien tulvaa!

Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!