Väärä informaatio

Trolliko...?
Hei jälleen rakkaat lukijat! Minun blogini on joutunut aikamoisen ryöpytyksen alle ja haluan näin kertoa kaikille, etenkin uusille lukijoille, miten asian laita oikeasti on. Olen oikealta nimeltäni Suvituuli, aloitin bloggaamisen vuonna 2008, minulla on neljä lasta ja mies. Nyt jotkut ovat alkaneet epäillä blogiani vitsiksi. Päätin tarttua tähän. Onko se vitsi teidän mielestä omistaa neljä lasta ja olla jopa epämukavan rehellinen elämästään? Olen luonteeltani ollut aina avoin ja hyväsydäminen ihminen, rakastan lukea kirjoja ja tehdä niistä arvosteluja, jakaa ihanille lukijoilleni ruokavinkkejä ja muutenkin luoda sellaista sisältöä, mitä te haluatte nähdä. Jos ette pidä rehellisestä kirjoitustyylistäni, on varmasti blogi, joka kertoo asiat sokerikuorrutetusti eikä paneudu arjen ongelmakohtiin. Hyväntahtoisesti yritin siis mainostaa blogiani, mutta tässä kiitos. 

Kiitos kuitenkin nykyisille ja uskollisina pysyneille lukijoilleni, tässä on tämänhetkinen tilanne. Erityiskiitos Hannelle, Sinikalle, Maisalle, Tuomolle, Aarnelle ja Päivi Marialle tuesta ja oikaisuista sekä vuosien ystävyydestä. 

Eli ei, en ole trolli. Jos ette tahdo lukea tekstejäni, voit poistua sivultani. Tyylini on rockimaisen räväkkä ja tulee niin olemaankin. Mieheni tukee täysin blogin kirjoittamista ja välillä jopa auttaa kirjoittamaan. Kiitoksia siis vielä lukijoille, olette ihania! Loppuun vielä runo Eino Leinolta:

"Min verta meissä on lempeä, sen verran meissä on ijäistä ja sen verran meistä myös jälelle jää, kun päättyvi päivä tää."


Kommentit

  1. Voih oletpas joutunut pyörteeseen rakas ystävä =( haleja sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkkuuuuuuuu :( ihanuus olet, älä ikinä lopeta bloggausta. <3

      Poista
    2. Jumalan siunausta sinulle ja perheellesi, olen aina tukenasi tapahtuisi sinulle sitten mitä tahansa! Ystävät pitävät aina yhtä!

      Poista
    3. Kiitos rakkaat ystävät, kiitos kaikesta tuesta! Olette ihanimmat ystävät koko maapallolla, olen todella kiitollinen että olette kaikki elämässäni. <3 :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!

Lehtien tulvaa!