Runojen ja rakkauden sää

Heippa ihanille lukijoilleni, minulta toivottiin erittäin paljon runoja viime runopostauksen vuoksi, joten päätin tänne rakkaan blogini puolelle lisätä muutaman todella rakastetun runokappaleen. Näitä runoja on käytetty muutamassa koulun oppikirjassa ja muissa aineistoissa, joten toivottavasti nautitte. Lisään runojen päätteeksi vielä viralliset arvostelut kyseisistä teoksistani mm. ETG-lehdeltä ja Vielä kerran Kanerva -foorumin päätoimittajalta.

Toivon pilkahdus
Autuas maa
Vailla kantajaa
Oi, Äiti Luonto
Miten jaksat jokaista meistä harteillasi kantaa
Niin monet kerrat olemme sinut pettäneet
Pimeyteesi täysin yksin jättäneet
Viimeiset soihdut sammuvat
Kun tumma väri manalan taivaankaaren kurjuuttaa
Hengitä sisään
Hengitä ulos
Olet elossa vielä

Valopilkku
Tyttö, olet kuin kynttilä
Lepatat huoneessani villinä
Verhot aukeavat
Huiiiii...
Lennät ikkunasta ulos kuin lintu
Autan sinua, en voi!
Valopilkkuni on hävinnyt maailmasta
Hyvästi

Tässä sähköpostistani löytynyt arvio Vielä kerran Kanervan päätoimittajalta: "Runosi olivat kovin kauniit. Niissä oli sävyjä jokaisesta vuorokauden ajasta sekä eri säätiloista. Kuvailet elementtejä todella miellyttävästi, ja osaat käyttää tehostekeinoja hillityn hehkeästi. Runoissasi on herkkää alakuloisuutta, joka tekee niistä vahvan kokonaisuuden yhdessä esitettäessä. Annan arvosanaksi 5/5, ja onnittelut vielä lehteen pääsemisestä ja kilpailun voittamisesta!"

Onneksi laitoin Joukon asialle, ja sain kun sainkin skannatun version ETG-lehden painoksesta, jossa runoni esiintyi. Kiitos vielä kaikille. :) 





Kommentit

  1. Sanoinhan, että pääset vielä lehtiin ja sinusta tullaan kuulemaan, Suvituuli! Onnea monta kymmentä tonnia, olet lahjakkain ihminen jonka tunnen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulluja ja tyttömäisiä uutisia...!

Mitä on tulossa? 6 seuraavaa postausaihetta!

Lehtien tulvaa!